Ana içeriğe atla

 

Güvenli İnternet Kullanımı Günü Etkinlikleri

GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI

Hayatın neredeyse her alanında evimizde, cebimizde, kafelerde, restoranlarda, AVM’lerde ve aklınıza gelebilecek her türlü ortamda interneti özgürce kullanabiliyoruz. Bu denli büyüyen ve gün geçtikçe gelişmeyi sürdüren internetin, gerek sosyal gerekse iş hayatındaki olumlu katkıları yadsınamaz ancak kimi zaman da pek çok olumsuz durumla da bizi yüz yüze bırakabiliyor. İşte bu noktada olumsuz durumları yaşamamak ya da en azından minimuma indirmek adına birtakım önlemler almak gerekiyor. 

AYRICA ÖĞRENCİLERİNŞZLE AYRINTILI BİLGİ PAYLAŞIMI YAPMANIZ VE İNTERNETİN GÜVENLİ KULLANIMI HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VERMEK İÇİN VİDEO VE İÇERİKLERE https://www.guvenlinet.org.tr/ ADRESİNDEN ÖĞRETMEN ÖĞRENCİ VE VELİ GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMIBROŞÜRLERİNE DE https://orgm.meb.gov.tr/www/bilincli-internet-kullanimi-e-brosurleri-yayinlandi/icerik/1500 ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA;

ÖĞRENCİLERİMİZLE YAPACAĞIMIZ ONLİNE TOPLANTIDA İNTERNET YARARLI MIDIR? ZARARLI MIDIR? İSİMLİ BİR MÜNAZARA ETKİNLİĞİ YAPILACAKTIR. HER OKULDAN BİR ÖĞRENCİNİN KATILIMIYLA İKİ TAKIM OLUŞTURULACAK VE TAKIMLAR ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERDEN OLUŞAN JÜRİLER KARŞISINDA GÖRÜŞLERİNİ SAVUNACAKLARDIR.

MÜNAZARA SONUNDA ÖĞRENCİLERİMİZİ BİLGİLENDİRMEK ADINA BİR SUNUM YAPILACAKTIR.

AYNI ZAMANDA E GÜVENLİK VE GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI KONULARINDA QUİZİZ VE LEARNİNG APPS ETKİNLİKLERİ DE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

 

MÜNAZARA TAKIMLARIMIZ

 

GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI GÜNÜ SUNUMU

 

 

GÜVENLİ İNETERNET GÜNÜ LEARNING APP ETKİNLİĞİ 

 

GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ QUIZIZ ETKİNLİĞİ 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

 MEHTAP DÜLGER/ OVASARAY ŞEHIT ARSLAN EREN ORTAOKULU 18 mart Çanakkale şehitlerimizi anma günü etkinliklerimiz kapsamında öğrencim Ümmügülsüm şiirini seslendirdi.
 MEHTAP DÜLGER/ OVASARAY ŞEHIT ARSLAN EREN ORTAOKULU Öğrencilerimiz projemizi değerlendirdiler.